• PhD
SP Name of subject Type Year of Study Form Winter S. Summer S. Subject guarantor
TaKP DF SJ Biotechnologická výroba a kvalita potravín PP 1 DF 0k (1/2) 10k (1/2)
TaKP DF SJ Legislatívne a hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania PP 1 DF 8k (1/2) ---
TaKP DF SJ Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny PP 1 DF --- 0k (1/2)
TaKP DF SJ Senzorická analýza potravín PP 1 DF 6k (1/2) ---
TaKP DF SJ Spoločná poľnohospodárska politika PP 1 DF 5k (0/2) ---
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita cereálií PP 1 DF --- 6k (1/2)
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita cukrov PP 1 DF --- 6k (1/2)
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov PP 1 DF --- 0k (1/2)
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov PP 1 DF --- 0k (1/2)
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravín PP 1 DF 6k (1/2) ---
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu PP 1 DF --- 7k (1/2)
TaKP DF SJ Potraviny špecifického charakteru PVP 1 DF 2k (1/2) ---
TaKP DF SJ Rádiobiológia a ožarovanie potravín PVP 1 DF 2k (1/2) ---
TaKP DF SJ Voda v potravinárstve PVP 1 DF --- 2k (1/2)
TaKP DF SJ Výživové hodnotenie potravín PVP 1 DF --- 2k (1/2)
TaKP DF SJ Poľovníctvo VPR 1 DF 0k (3/3) 2k (2/1)
TaKP DF SJ Telesná výchova VPR 1 DF 0k (0/2) 1k (0/2)
TaKP DF SJ Kontrola potravín v rámci spoločného trhu PP 2 DF 2k (0/2) ---
TaKP DF SJ Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny PP 2 DF 6k (1/2) ---
TaKP DF SJ Stáž (potravinárske podniky a zariadenia spoločného stravovania) PP 2 DF 2k (0/20) ---
Number of records in database: 34
Skip to content